"CRM Sales Invoicing"  локално на Вашиот компјутер БЕСПЛАТНО

Customer relationship management,  Sales and Invoicing – Менаџмент информациски систем, Следење на продажба и Фактурирање

Со неколку едноставни чекори добијте бесплатна верзија на DataKing пакетот на Вашиот компјутер.  Се што треба да направите е да го симнете инсталациониот пакет од овој линк и да го следите упатството за инсталација.

Не се потребни лиценци за Windows, Office, бази на податоци и сл.

Ви нудиме можност доколку на Вашиот компјутер немате Office пакет да ја симнете бесплатната верзија на LibreOffice од овој линк.

Во колку сте заинтересирани за верзија во ОБЛАК со многу повеќе можности, следете го линкот.